• Facebook
 • Youtube
 • Instagram
Kézdivásárhely

2019. augusztus 28. – szeptember 1.

Bezar >
Állandó programok

Hamarosan…

Vásári térkép
Harta evenimentului
Bezár >
 • Kézműves és hagyományos vásár
  Târg meșteșugăresc - Târg produse tradiționale

 • Borudvar
  Curtea vinului

 • Lacikonyhák
  Alimentație publică

 • Ipari cikkek vására
  Târg cu amănuntul

 • Színpad
  Scenă

 • Vidámpark
  Parc de distracții

 • Utcazene
  Muzică pe stradă

 • Operaház (Kamion)
  Opera (Camion)

Király Linda és Király ViktorPop

30
Péntek Gábor Áron tér
19:00
Ingyenes
Vissza
Galéria

Egy testvérpár, akik külön külön is világsikert értek el, amikor pedig együtt lépnek színpadra, felrobbantják a hangulatot. Linda érces hangja és Viktor zenei tehetsége tökéletes kiegészítői egymásnak, mindketten az amerikai vonalat képviselik, vérükben is ezt hordozzák, hiszen az Egyesült Államokban születtek, 16 éves korukban költöztek vissza Magyarországra.

 

Linda 8 éves korától énekel. Klasszikus tanulmányait 12 évesen kezdte a Performing Art Institute of Long Islandben (P.A.L.I.). Ekkortól kezdve már növendék hangversenyeken, TV showkban lépett fel. Hazaköltözése után, 17 évesen a Dívák éjszakája című produkcióban együtt lépett fel Magyarország legnépszerűbb énekesnőivel. Hamarosan két filmbetétdal is várta: elénekelte a “Vademberek” c. Bokor Pál film betétdalát, majd Dobray György kérte fel a “Szerelem utolsó vérig” c. játékfilm címadó dalára. A Presser Gábor nevével fémjelzett főcímdal az egész országban hatalmas sikert aratott. Ezek után minden napos vendéggé vált a képernyőn is. Linda rendkívül intenzív és komoly érdeklődést váltott ki külföldön is. Az Egyesült Államok, Anglia, Németország számos neves előadója, zeneszerzője és producere kereste meg. Első ott készített kislemezdala, a „Can’t Let Go” 2007 júniusában lett kész, mely Magyarországon 2008-ban az év legjátszottabb hazai dala lett a Mahasz összesített rádiós listája alapján.

 

Viktor Linda sikerein felbuzdulva határozta el, hogy ő is szeretne komolyabban foglalkozni az énekléssel. Ikertestvérével, Benjaminnal Twinz néven alapítottak együttest. Először az M1 A Társulat című műsorába jelentkezett, 2008-ban pedig a Megasztár negyedik szériájába, melyben az addig rekordszámú, körülbelül tízezer jelentkező közül került ki győztesen, így 2008-ban ő lett az „Év Hangja”. 2009-ben jelent meg bemutatkozó albuma Király Viktor címmel, amelyet hatalmas közönség- és szakmai várakozás előzött meg. 2010 decemberében megjelent második önálló albuma Solo címmel. Az albumon tíz új, angol nyelvű dal hallható, köztük a nagy sikerű címadó Solóval. A dal gyors népszerűségre tett szert a hazai rádiókban és zenecsatornákon, és minden jelentős slágerlistán. 2015-ben magasabbra emelte a mércét: jelentkezett az amerikai The Voice nevű műsorba, ahol egészen a Top 20-ba jutott. Mostanában Majkával és Dr. Brs-el készített közös produkciókat.